Světová novinka - pivo Yoni s příchutí vagíny

Kdo má rád pivo a miluje ženy jistě ocení světovou novinku z loňského roku 2016 - pivo Yoni (Yoni v sanskrtu znamená vagina). S myšlenkou snoubit tyto dva, pro většinu mužů, líbivých aspekty přišli v Polsku. K vaření piva prostě a jednoduše použili poševní bakterie (Lactobacillus). A rovnou použili poševní bakterie české modelky Alexandry Brendlové

Ano je to tak, prostě českou holku může teď ochutnat celý svět - teda pokud se tento nápad ujme.

Problém je v tom, že zatím je k dispozici pouze pár exemplářů nového druhu piva. A to proto, že pivovar chce získat prostředky od samotných zákazníků. Na internetu tedy rozjeli kampaň, kde mají pijáci nový nápoj podpořit finanční částkou. Prostě něco jako finanční startovač. Projekt nese název The Order Of Yoni (www.orderyoni.com) a částka na kterou se chtějí dostat je cca 4 milióny korun

Související obrázek

Do budoucna dokonce slibují i rozšíření o další atraktivní modelky z řad blondýnek i zrzek. Takže na chuť by si měl přijít opravdu každý. Dokonce nabízejí zájemcům i uvaření piva na objednávku z kvasinek manželky či milenky. No milé dámy nebyl by to zajímavý dárek pro vaše miláčky - pivo s vaší "příchutí"?

Výsledek obrázku pro beer Yoni

Výrobci se zaručují, že kvasinky jsou speciálně ošetřeny a i samotná modelka musela projít lékařským vyšetřením zda je zdravotně v pořádku. Není tedy možné, že by se pomocí takto získaných bakterií mohli šířit nějaké případné nemoci, čehož se nejvíce obávají odpůrci tohoto nápoje.

Samotná modelka prý nebyla nabídkou, vůbec zaskočena a naopak tvrdí, že se jí ten nápad od začátku velice zamlouval. "Přeci jen, je to první pivo na světě, které se takto vyrábí." pronesla o tomto nápadu osobně. Dokonce měla možnost i pivo ochutnat a samo o něm řekla: "No, mě osobně přišlo málo sladké, očekávala jsem, že bude spíše chutnat jako víno. Nejsem ale ten správný pivař, takže můj názor neberte jako stěžejní."

Výsledek obrázku pro beer Yoni

No když piji pivo čekám, že bude chutnat jako pivo a ne jako víno, ale je pravda, že v dnešní době čarování s kvasinkami může i víno chutnat jako pivo tak proč ne naopak.

Každopádně tomuto nápadu fandíme a jsme zvědavi zda seženou dostatečný obnos aby začali s větší výrobou a toto pivo se dostalo i na náš tuzemský trh.

Jen jsme zvědavi jak to budou někteří muži pak vysvětlovat doma svým ženám , že ochutnali Alexandru Brendlovou. :)

Takže pánové chuťové buňka do pozoru!

No v naší nabídce takový styl piva nemáme, ale jistě by Vás naše nabídka piv mohla také zaujmout.