TOP 10 nejprodávanějších rumů u nás

TOP deseti nejprodávanějších rumů u nás

Statisticky každý třetí náš zákazník kupuje rum. Rum je zkrátka stále v kurzu a jeho popularita je stále velká. V tomto odvětví je prostě stále co objevovat. Mnohým značkám jejich sláva už vyhasíná a mnohé se zase neuvěřitelnou rychlostí šplhají na pomyslný vrchol hory zvané rumová popularita.

Pojďme si představit deset nejprodávanějších rumu u nás na AlkoholClub.cz za rok 2020, a nechte se inspirovat tím co momentálně nejvíce frčí při nákupu rumu.

 

 

 

10.místo -  A.H.Riise Royal Danish Navy Rum 40 % 0,7l

Tento námořnický rum od výrobce A.H.Riise je v dnešní době už klasika pro mnohé rumové milovníky. Je krásně nasládlý a plný exotického koření, čokolády a melasy. Mnoho lidí jej prostě miluje. Není divu, že je v top 10 nejprodávanějších rumů na našem eshopu.

danish navy rum

 

 

9.místo - A.H.Riise Non Plus Ultra 42% 0,7 l

Další zástupce rumu od značky A.H.Riise. Tentokrát se jedná o jejich výtečnou luxusní řadu NON PLUS ULTRA. Tento rum je prostě skvělý, a to ve všech ohledech. Lahodný, jemný, vyvážený a ještě krásně vypadá už na pohled. To je rum co prostě chcete dostat jako dárek. A taky to tak většinou je, že tento rum se nejvíce prodává jako dárek pro oslavence či k Vánocům.

a-h-riise-non-plus-ultra-rum--42-0-7l

 

8. místo - Admiral Rodney ROYAL OAK 40% 0,7l

Další z "námořnických" rumů. Tentokrát, ale suchého charakteru. Rum pro již zkušenější milovníky tohoto pití, jenž ocení drsnější a prkenější chuť plnou dřeva a koření. Jeho netradiční vzhled je velice typický a to z něj také dělá atraktivní krásný dárek. je to prostě rum, který si vás prostě musí "objevit" sám.

Admiral rodney royal oak

7.místo - Chairmans Reserve Spiced 40% 0,7l

Představte si vůni a chuť Vánoc. To je přesně tento rum. Už při jeho otevření se na vás "vyvalí" opojný závan téhle jedinečné vůně po kandovaném ovoci, pralinkách, hřebíčku a pomerančové kůře. To je to co většina zákazníku od tohoto rumu očekává. Navíc je za velice příjemnou cenu. Dá se pít samotný, v drinku, zahřáty či v létě na ledě a stále vás bude bavit.

Chairmans reserve spiced

6. Místo - Malteco 10Y 40% 0,7l

Rum o kterém se dá jednoznačně prohlásit, že má jeden z nejlepších poměrů cena vs. výkon. Rum světové třídy, skvěle vypadající a ještě za cenu velice příjemnou. Mnohé srovnatelné rumy ve stejné kvalitě se pohybují na dvojnásobné ceně. Tento rum prostě baví. Navíc provedení dárkového balení se skleničkami je prostě super.

malteco-10-yo-anejo-suave-07-l

 

5. místo - Rum Sérum Gorgas Gran Reserva 40% 0,7l

Rum pocházející z Panamy, jenž okouzlil již mnoho zákazníků. Navíc v roce 2020 změnili výrobci celkový tvar a logo lahve a velmi zatraktivnili svůj vzhled. Toho si všimli i mnozí designeři a právě v roce 2020 dostala tato značka rumu Sérum ocenění hned na dvou soutěžích zaměřený na obaly. Světově v Londýně na soutěži SPIRIT BUSINESS 2020, kde získali zlatou medaily. Samotný rum se skvěli, což také dokazuje prestižní ocenění na světové soutěži IWSC konané v listopadu 2020 v HONK KONGUZde vyhrál nejen svou kategorii, rumy do 10 let, ale především celkové hodnocení mezi rumy za což získal titul BEST RUM 2020No řekněte ještě aby se také nestal jedním z neprodávanějším rumem u nás na AlkoholClub.cz, že?

Sérum gorgas nové

4. místo - Chairman's Reserve The Forgotten Casks Rum 0,7 l 40%

Bramborové místo si drží dle nás výtečný rumík suchého, ale jemného a lahodného charakteru. V našem TOP 10 jeto již třetí rum z ostrova Svaté Lucie a druhý rum značky Chairman's Reserve. Tento rum je nejen zvláštní svým příběhem o požáru a zapomenutých sudech , ale především svou chutí a vůni, která je opravdu opojná. Proto je hojně vyhledáván především zkušenými "píči" rumu a jejich následovníků.

chairman res. forgoten cask

 

3. místo - Bumbu rum 40% 0,7 l

Bronzové rumové místo získává pro mnohé velmi populární rum Bumbu. Tento rum snad není ani zapotřebí představovat. Netradiční vzhled láhve s křížem připomínající pirátskou vlajku či symbol X pro hledaní pokladu. A pro velká část zákazníků také tento rum za poklad pro své chutě považují. Není se čemu divit, že je tento rum z Barbadosu na bedně vítězů.

BUmbu

2. místo - Rum Sérum Ancon 10Y 40% 070

Stříbrné místo těsně za rumem Bumbu získal rum Sérum Ancon. Neznáte? Jak už jsme psali u 5. místa rumu Sérum Gorgas, rumy Sérum se velmi v roce 2020 vyšvihli do povědomí české rumové společnosti a to především svým celkovým zatraktivněním vzhledu. Samotný rum Sérum Ancon je chuťově cílen pro velkou škálu konzumentů a jednoduše lze o něm prohlásit, že je tak báječně vybalancovaný, že chutná 8 z 10. Je to prostě rum, který opět vypadá skvěle, chutná báječně a cena není šílená.

Serum Ancon nový

1. místo - Rum Sérum elixír 35% 070

Fanfáry za první místo získal paradoxně rumový elixír. Sérum elixír je na výsluní už dlouho, pro svou krásně marcipánovou chuť se šťavnatostí exotického ovoce. Navíc již zmiňovaná velká změna v designu udělala hodně. Sérum elixír se prostě pije a chutná. Přesto, že se jedná o elixír není na své poměry zase tak přeslazený jak jeho konkurenti a to z něj dělá nebezpečnou zbraň pro mnohé oslavy, kde jeho chuti už mnozí podlehli. Není e čemu divit, že tedy získává pomyslné první místo v našem žebříčku.

Serum elixír nový